Instituti Ynë

  
  
Instituti ynë ndodhet në qëndrën e qytetit Erlangen, i cili shtrihet në veri të Bayern-it, rreth 20 km larg nga Nürnberg.   Erlangeni është qyteti i Siemens-it, Dallohet për universitetin dhe qëndrën kërkimore për teknologjinë mjekësore.   Në afërsi ndodhen gjithashtu firma të tjera të rëndësishme si: Adidas, Puma, Bosch, AEG, etj.
  
Në kurset tona bëhet Mësimi i gjuhës gjermane kryesisht për stulentët e huaj, të cilët dëshirojnë të studiojnë në universitet ose persona, të cilët kërkojnë të punojnë në Gjermani.

I gjithë stafi ynë përbëhet nga mësues gjermanë, të cilët kanë mbaruar Master-in. Ata janë të përkushtuar ndaj mësimit dhe bazuar në eksperiencën disa vje&ccedel;are, zgjidhin problemet tuaja të gjuhës individualisht dhe me durim.   Vëmendje i kushtohet gjithashtu programit të kurseve, në mënyrë që të keni një atmosferë të përqëndruar mësimi.

  

  
Kurset e Gjuhës Gjermane

  
  -- Kurset tona zhvillohen sipas rekomandimeve të Institutit Goethe. 
  
Kurse Intensive

 • Grupe të vogla, max.15 studentë.
 • 25 orë mësimi (45 minutëshe) në javë.
 • Kursi përbëhet nga 200 orë dhezgjat rreth 2 muaj.
 • Nivele të ndryshme përgatitjeje, nga fillestarë deri në kurse për përgatitjen e DSH.
 • Optimal për studentët e huaj, që vazhdojnë universitetin ose Doktoraturën.
 • Materiale: libra mësimor të ndryshëm, Tekste aktuale ose me natyrë shkencore.
 • Përmbajtja: gramatikë, shqiptim, kuptim Tekstesh (lexim dhe dëgjim)
 • 2 ditë provë falas.
 • Përfitoni Vërtetim (Bestätigung) për zgjatje vize, &ccedel;ertigfikate.
 • Tarifat: 180 € në muaj + 8 € për materialet, që do të përdoren në Kurs.
 •  

  -- Kurset tona Intensive ofrojnë përgatitje efikase për kalimin me sukses të provimeve brenda nje periudhe 6 mujore.

  
Datat e ardhshme të zhvillimit të kursit
  
- Kursi Bazë : 04.2016,    09:30
- Kursi i Advancuar I (B1/B2) : 13.04.2016, 09:30
- Kursi i Advancuar II : 05.2016, 09:30
- Kurs përgatitor DSH/TestDaf : 08.2016, 9.30
- Është e mundur pjesëmarrja edhe pas fillimit të kurseve.
  


Kurse për kohën e lirë

 • Dy herë hë javë, më simi 90 minuta.
 • Koha e zhvillimit është fleksibël.
 • Kurse për biznes, bërje patente, punëzënie, marrëdhënie qytetare, etj.
 •   

--  Për informacion të mëtejshëm kontaktoni në numrin (0049/9131/203197) ose dërgoni një e-mail në adresën: info@institut-matthaeus.de!

  

  

     Shėrbimet tona  
 
    -- Ju muk jeni më i vetmuar me ne.


 • për shëndetin, aksidente etj.
 • - Vetëm 25€(f), 29€(m) në muaj.
  - Përfitrme të konsiderueshme
  - Nuk nevojitet parapagim!
  - Komfort!  Ju plotësoni formularin, ne e dërgojmë me faks menjëherë

 • Pritja e studentëve të rinj.
 • - Vetëm prej aeroportit të Nürnberg-ut stacione treni në Nürnberg, Fürth ose Erlangen deri tek vendi ku do të qëndrojnë. Tarifa: 20 -36 €.
     

 • Ndihmë për të marrë vizën.
 • - Përgatisim dokumentet për vizën.
  - Këshillojmë për siguracionin dhe llogarinë bankare.
  - Ofrojmë (formulare) regjistrimi në kurs(Zulassung) dhe Vërtetime për zgjatjen e vizës..
    
 • Informacione falas rreth banesave për studentë.
    
 • Këshilla për një jetë të leverdishme në Erlangen.   
    
    
    

  
  
  
 
 Kontakte dhe Adresa
 
     Harta

Deutsches Institut Matthäus  
Südliche Stadtmauerstr.21
91054 Erlangen
Germany

Website: http://www.institut-matthaeus.de
E-mail:   info@institut-matthaeus.de

Tel/Fax: 0049-9131-203197
Handy : 0049-9131-629662
 
Lidhjet me bankën:

DEUTSCHES INSTITUT MATTHAEUS
Kontonummer: 2431 BLZ: 7635000
Bankinstitut: Sparkasse Erlangen
 


  
Albanisch
Arabisch
Bulgarisch
Chinesisch
Deutsch
Englisch
Französisch
Griechisch
Italienisch
Japanisch
Koreanisch
Mongolisch
Polnisch
Portugiesisch
Rumänisch
Russisch
Slowakisch
Slowenisch
Spanisch
Tschechisch
Türkisch
Ukrainisch
Vietnamesisch

© 2005 Deutsches Institut Matthaeus All rights reserved.